Våra rum

Våra fyra gästrum är rymliga med bekväma sängar, fåtöljer och tillgång till stora, moderna badrum.

Rum 1.

Rum 1 ligger på övervåningen och är ett mysigt rum med en dubbelsäng, 2 fåtöljer & ett bord, stor balkong i söderläge med utsikt över äppelträdgården och fin gammal klädförvaring. Barnsäng kan erbjudas vid behov. Rummet har tillgång till två delade helkaklade badrum med dusch, toalett, bastu, handfat, och handdukstork. I korridoren finns även en extra toalett. Fri tillgång till kaffe och te i buffén på nedervåningen erbjuds och där serveras även en god frukost på morgonen. Rumsstorlek: 14 m².

 

Rum 2.

Rum 2 ligger på övervåningen och är ett fint rum med en dubbelsäng, bäddsoffa med plats för två extrapersoner, soffbord och en byrå. Barnsäng kan erbjudas vid behov. Rummet har tillgång till två delade helkaklade badrum med dusch, toalett, bastu, handfat, och handdukstork. I korridoren finns även en extra toalett. Fri tillgång till kaffe och te i buffén på nedervåningen erbjuds och där serveras även en god frukost på morgonen. Rumsstorlek: 16 m².

 

afrikarummet

Rum 3.

Rum 3 ligger på övervåningen och är ett härligt rum med två enkelsängar som kan sättas ihop till en dubbelsäng, samt en bäddsoffa. Barnsäng kan erbjudas vid behov. Rummet har tillgång till två delade helkaklade badrum med dusch, toalett, bastu, handfat, och handdukstork. I korridoren finns även en extra toalett. Fri tillgång till kaffe och te i buffén på nedervåningen erbjuds och där serveras även en god frukost på morgonen. Rumsstorlek: 13 m².

Rum 4.

Rum 4 ligger på nedervåningen och är ett anrikt rum med en dubbelsäng och en enkelsäng. Insynsskyddade fönster vetter ut mot äppelträdgården. Barnsäng kan erbjudas vid behov. Rummet har tillgång till två delade helkaklade badrum med dusch, toalett, bastu, handfat, och handdukstork en trappa upp. I korridoren finns även en extra toalett. Fri tillgång till kaffe och te i buffén på nedervåningen erbjuds och där serveras även en god frukost på morgonen. Rumsstorlek: 18 m²

 

afrikarummet

Viktig information

Letar du efter ett personligt Bed & Breakfast i Skåne?

Vårt B&B i Skåne erbjuder ett unikt boende i lantlig och rofylld miljö för dig som gillar det mer personliga och småskaliga. Frukost serveras och sänglinne och slutstädning ingår. 

Vad ingår i rumspriset?

  • God frukostbuffé
  • Fritt sänglinne (linnelakan) & handdukar
  • Fri slutstädning
  • Fri parkering i anslutning till huset
  • Del i två badrum med dusch och bastu
  • Tillgång till 2 WC utöver de gemensamma
  • Fri tillgång till kaffe & te
  • Tillgång till trädgården
  • Gratis wi-fi

 

Rökning är förbjuden & sällskapsdjur är inte tillåtna.

Incheckning & utcheckning

Incheckning sker mellan kl 16.00-20.00
Utcheckning fram till kl 11.00 

Frukost

Frukosten serveras mellan kl 8.00-10.00, eller enligt överenskommelse.

Betalning

Betalning görs vid ankomst till Minnesberg Bed & Breakfast och kan ske med Swish eller kort. Vi accepterar Visa, Mastercard och AMEX. Vi tar inte emot kontanter.